RM 100 sahaja !!!
TARIKH : 18, 25 DISEMBER 2011 & 1 JANUARI 2012
TARIKH : 18, 25 DISEMBER 2011 & 1 JANUARI 2012
BERMINAT?...SILA PILIH SALAH SATU TARIKH.
- 5 jenis kek akan di ajar seperti kek lapis masam manis, kek lapis india, kek lapis tembikai cheese, kek lapis chocolate cheese, kek lapis prune berempah
- 3 resepi bonus akan di berikan (kek lapis coklat chip, kek lapis betawi & kek lapis pandan cheese)
- demo & praktikal
- method tradisional & moden
- semua hasil kek akan di bawa pulang oleh peserta
- sijil penyertaan akan diberikan
- nota, jamuan ringan & makan tengahari disediakan
- kelas bermula dari jam 9.30 am - 4.30 pm
-kelas terhad hanya kepada 6 0rang sahaja
PERHATIAN!!!
SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENGIKUTI SEBARANG KURSUS DI KANZA ENTERPRISE HENDAKLAH MEMBUAT BAYARAN PENUH SEBELUM MENGHADIRI KURSUS. UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN SILA SMS/HUBUNGI PUAN ZA DI TALIAN 019-6642770 @ EMAIL KE hijautenang@yahoo.com
LOKASI KAMI : CHERAS, SELANGOR (ALAMAT LENGKAP AKAN DI HANTAR MELALUI SMS KEPADA YANG TELAH MEMBUAT PAYMENT SAHAJA!!!)
TERMA & SYARAT UNTUK MENGIKUTI SEBARANG KURSUS DI KANZA ENTERPRISE :
- Jelaskan yuran penuh secara bank-in ke akaun maybank @ cimb. Sila hantar sms untuk mendapatkan no akaun bank dari pihak kami
- Hantar sms ke 019-6642770 memberitahu bayaran telah dibuat. Sertakan juga nama, no kad pengenalan dan tarikh kursus yang ingin diikuti
- Kami akan menyemak bayaran anda secara online. Pastikan anda mendapat pengesahan daripada pihak kami.
- Setelah pengesahan dibuat nama anda akan dimasukkan dalam senarai peserta
- Sila bawa slip pembayaran anda pada hari kursus diadakan
- Bayaran hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 5 hari sebelum bengkel berlangsung
- Sekiranya anda tidak dapat hadir pada hari bengkel diadakan tetapi bayaran telah dibuat, anda boleh menukar tarikh/modul kursus yang lain
- Tempat adalah terhad kepada 6 peserta sahaja. Kami akan mendahulukan kepada sesiapa yang membuat bayaran terlebih dahulu
- Pastikan anda TIDAK membawa bersama anak/rakan untuk keselesaan semua
No comments:
Post a Comment