Wednesday 24 October 2012

OVEN KEK LAPIS SARAWAK





Kepada Sesiapa Yang Bertanya Dan Ingin Tahu Berkaitan Oven Kek Lapis Sarawak, Kali Nie Saya Poskan Entri Utk Rujukan Dan Penjelasan Penggunaannya. Minta Maaf Kepada Sesiapa Yang Saya Tak Sempat Utk Menjawapnya...

KEISTIMEWAAN OVEN INI :

  KEK YANG DIHASILKAN MEMPUNYAI RASA YANG LEBIH SEDAP, TAHAN LAMA DAN BERKUALITI

  MENGGUNAKAN GAS SEBAGAI BAHAN BAKAR (LEBIH EKONOMI)
  1 TONG GAS BOLEH MENGHASILKAN LEBIH KURANG SEHINGGA 50 BIJI KEK
  JIMAT MASA KERANA BOLEH MEMBAKAR 4 @ 8 BIJI KEK DALAM SATU MASA SEKALIGUS (BERGANTUNG KEPADA SAIZ OVEN)
  BAHAGIAN ATAS : UNTUK BAKAR ROTI, PIZZA, KEK, BISKUT, DAN SEBAGAINYA
  BAHAGIAN BAWAH : UNTUK BAKAR KEK LAPIS
BOLEH DIDAPATI DALAM 2 SAIZ :

1)      KECIL
  SAIZ : 24 X 17 X 22
  BOLEH MUAT 2 LOYANG 8 X 8,
    ATAS & BAWAH : 4 LOYANG
2)      BESAR
  SAIZ : 28 X 22 X 24
  BOLEH MUAT 4 LOYANG 8 X 8,
    ATAS & BAWAH : 8 LOYANG

TERMA & SYARAT

1)      TEMPAHAN ADALAH TERBUKA KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT
2)      PEMBAYARAN ADALAH 100% TUNAI MELALUI AKAUN BANK (NO AKAUN AKAN DIBERI MELALUI SMS)
3)      UNTUK MAKLUMAT HARGA BOLEH SMS @ CALL DI TALIAN 013-2132770 ATAU EMAIL hijautenang@yahoo.com
4)      PENGHANTARAN AKAN DIBUAT DALAM MASA 1-2 MINGGU
5)      PENGHANTARAN ADALAH MELALUI POS BERDAFTAR @ POSLAJU SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT
6)      BAGI YANG BERADA DI SEKITAR KUALA LUMPUR, SHAH ALAM DAN LEMBAH KLANG OVEN AKAN DIHANTAR TERUS SECARA BY HAND

No comments:

Post a Comment